+38640726269
info@fejstbranje.si
Izberite velikost pakiranja:
×

Predlogi iskanja

Dostava

Pošiljanje
Naročila odpremljamo in jih dostavlja Pošta Slovenije. Vsaki pošiljki priložimo darilo.
Pošta Slovenije po svojih splošnih pogojih poslovne pakete po Sloveniji dostavlja v treh delovnih dneh od prevzema (to najpogosteje pomeni naslednji delovni dan od oddaje, lahko pa traja tudi tri delovne dni od oddaje paketa).
Če vas ob obisku poštarja ni doma, vam mora poštar v nabiralniku pustiti listek, s katerim lahko paket prevzamete najkasneje v 15 dneh na vaši pošti. Če tega ne storite, se bo paket vrnil k nam in nam povzročil dodatne stroške (strošku pošiljanja k vam bodo prišteli še strošek vračanja k nam nazaj).
Če paketa ali listka ne dobite v roku dveh, največ treh delovnih dni od prejema našega obvestila o oddaji paketa, vas prosimo, da kontaktirate tisto poslovalnico Pošte Slovenije, kjer običajno prevzemate pakete.
V kolikor paketa ne prevzamete pravočasno, vam ob ponovnem pošiljanju dodatno zaračunamo povratne stroške poštnine, ki znašajo 7 €. Plačilo po povzetju za ponovno pošiljanje ni mogoče. To velja tudi za nova naročila iste stranke, ki so identična neprevzetim naročilom.

Priprava blaga za pošiljanje
Za posamezna naročila v skupni vrednosti do vključno 35 EUR zaračunavamo stroške priprave blaga in pošiljanja znotraj Slovenije, ki za vas znašajo 3,50 EUR. Pri naročilih v vrednosti višji od 35 EUR pa naročene knjige pošljemo po pošti brezplačno, razen za plačila po povzetju.*
*Pri izbiri plačila po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo za nakazilo preko UPN obrazca, pri ostalih načinih plačila pa te provizije ni.
Znesek provizije za nakazilo preko UPN obrazca:
za vrednost odkupnine do 98,00 EUR: 1,05 EUR, za vrednost odkupnine nad 98,00 EUR do 501,00 EUR: 1,07 % od vrednosti, za vrednost odkupnine nad 501,00 EUR: 5,36 EUR Bukla.si na ta znesek nima vpliva, saj ga določa Pošta Slovenije. Aktualni cenik Pošte Slovenije je objavljen na spletni strani https://www.posta.si/ceniki, Cenik ostalih storitev).

ČAS DOSTAVE Izdelke, ki so na zalogi, boste prejeli predvidoma v dveh do treh delovnih dneh od oddaje naročila (pri plačilu po povzetju) oziroma v dveh do treh delovnih dneh od datuma prejetega plačila (pri plačilu po predračunu, s kreditno kartico ali preko PayPala). Pri izdelkih, ki niso na zalogi, se lahko dobavni rok v nekaterih primerih podaljša za nekaj dni, praviloma pa je naročilo dostavljeno v roku enega tedna ali prej. Skupni dobavni rok naročila je enak najdaljšemu dobavnemu roku izdelkov v naročilu.
Če določenega izdelka ni na razpolago oz. je razprodan, se po predhodnem obvestilu naročnika naročilo zanj razveljavi oz. zamenja z drugim, ekvivalentnim izdelkom.
Status naročil lahko spremljate po prijavi na Bukla.si na strani Moj račun.
Po oddaji naročila na Pošto Slovenije boste prejeli obvestilo o odpremi na e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji.
Če menite, da vaše naročilo zamuja z dostavo, nas o tem takoj obvestite na e-naslov knjigarna@umco.si ali nas pokličite na 01 520 18 39 (pon. - čet.: med 8.30 in 16.00, pet.: med 8.30 in 14.30) in za vas se bomo potrudili, da boste v najkrajšem možnem času prejeli naročeno blago.

NASLOVI ZA DOSTAVO Blago lahko dostavimo na vsak naslov v Sloveniji. Pri vpisovanju svojih podatkov bodite natančni, da bo paket prispel kar najhitreje in brez ovinkov.
Mogoče je tudi pošiljanje v tujino, pri čemer se paketi pošiljajo kot tiskovina in jim ni mogoče slediti. Največja dovoljena teža je 2 kg. Za težje ali priporočene pošiljke v tujino nas kontaktirajte, saj se v tem primeru stroški obračunavajo individualno.

PREDNAROČILA V primerih prednaročil vam izdelke dostavimo takoj po prejemu v skladišče. Datum izdaje je naveden pri posamezni knjigi.
Uspešno ste se prijavili na novice
Box

Brezplačna poštnina nad 50,00 €

Medal

Preverjena kakovost izdelkov

Shield

Varen nakup
128-bit SSL kriptirano plačilo