+38640726269
info@fejstbranje.si
Izberite velikost pakiranja:
×

Predlogi iskanja

Dar

Predstavljamo

Dar

20.01.2023

Vsi se spopadamo s trpljenjem – z žalostjo, izgubo, obupom, s strahom, tesnobo in porazi. Vendar pa imamo tudi izbiro; lahko popustimo in se vdamo travmi ali težavam ali pa vsak trenutek doživljamo kot dar.

Dr. Edith Eger je ugledna psihologinja in ena redkih še živih ljudi, ki so preživeli holokavst in se še spominjajo življenja v taboriščih. Veliko dela z veterani, vojaškim osebjem in žrtvami telesnih in duševnih travm. Živi v La Jolli v Kaliforniji. Je tudi avtorica nagrajene knjižne uspešnice Izbira.

Potem, ko je Edith Eger, preživelka Auschwitza, ki je morala kot šestnajstletno dekle tam plesati celo pred zloglasnim Mengelejem, pri skoraj devetdesetih letih napisala svojo prvo izpovedno knjigo Izbira – ta je postala velika svetovna uspešnica, lep odmev pa ima tudi pri nas – se sprva zdi, da je bilo njeno drugo, bolj priročniško naravnano delo Dar morda manj potreben dodatek k prvi knjigi in bolj kot nujna posledica njenega založniškega uspeha. Vendar še zdaleč ni tako.

Dar je izviren priročnik za pomoč osebam, globoko travmatiziranim zaradi različnih razlogov, zanj je klinična psihologinja dr. Eger črpala navdih iz dveh virov: prvi so številni primeri ljudi, s katerimi se je srečala, ko so imeli različne težave, potem pa jim je svetovala, jih spremljala v daljšem časovnem obdobju in beležila njihov osebnostni ter psihološki razvoj in morebitno razrešitev osnovne težave. Drugi vir zgodb v knjigi pa je njeno dolgo življenje, prepredeno z različnimi osebnimi, partnerskimi in družinskimi preizkušnjami, ki so prav tako dopolnile njeno poklicno znanje.

To je zdaj v knjigi Dar združeno na kompakten in dostopen način. V njej razdela dvanajst priložnosti za osebnostno osvoboditev, vsaka od njih pa izhaja iz posamezne oblike psihološke ječe, ki si jo največkrat ustvarimo sami, potem pa se iz nje sami in brez partnerske ali pa profesionalne pomoči ne uspemo osvoboditi.

Dar je navdihujoča knjiga, ki pa lahko deluje kot uporabno orodje zgolj v izurjenih rokah.

Uspešno ste se prijavili na novice
Box

Brezplačna poštnina nad 50,00 €

Medal

Preverjena kakovost izdelkov

Shield

Varen nakup
128-bit SSL kriptirano plačilo